Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Транспорт

Понеділок, 14 травня 2012, 08:58

Львівський аеропорт оголосив конкурси на визначення агента з організації магазину преси та спеціалізованого магазину шоколаду

Міжнародний аеропорт Львів оголосив чотири конкурси на визначення агентів з продажу в новому терміналі, в тому числі з організації магазину преси та спеціалізованого магазину шоколаду. Про це повідомлено на сайті аеропорту «Львів».

Також оголошено конкурси на визначення агента з організації магазину безмитної торгівлі та закладу громадського харчування – кав'ярні.

останній термін подачі документів на участь у конкурссах - 15 травня.

Вимоги до учасників конкурсу з організації магазину преси та супутніх товарів: досвід роботи в аеропортах України в форматі спеціалізованих магазинів преси та супутніх товарів не менше одного року; наявність у власності, або на праві користування добре впізнаваного бренду (торгової марки) яка асоціюється у покупців з місцями реалізації преси; досвід роботи на ринку продажу преси та супутніх товарів не менше трьох років; обсяг реалізації продукції (преси та супутніх товарів) компанії не менше 1 млн. грн. за календарний місяць; наявність в структурі претендента кваліфікованого персоналу з обов'язковим знанням англійської мови (рівень знань – Pre-Intermediate і вище); наявність відповідного обладнання для функціонування спеціалізованого магазину преси та супутніх товарів.

Вимоги до учасників конкурсу з організації спеціалізованого магазину шоколаду: наявність у претентента бренда – символа та атрибута шоколаду у Львові, що відомий за межами України; претендент повинен бути відомим львівським виробником шоколаду; наявність в структурі претендента спеціаліста харчової промисловості із відповідною освітою; наявність в структурі претендента кваліфікованого персоналу з обов'язковим знанням англійської мови; наявність розвинутої матеріально-технічної бази, складських приміщень, торгової та виробничої площ, а також сучасного обладнання необхідного для приготування широкого асортименту шоколадного продукту; наявність широкого асортименту товару – шоколадного продукту, а також шоколадної сувенірної продукції, можливість виготовлення шоколадних виробів ручної роботи; використання при виробництві якісної сировини та натуральних інгредієнтів; наявність високоякісного брендової упаковки; розташування власних виробничих потужностей претендента на короткій відстані від нового терміналу аеровокзалу (до 25 хвилин їзди автомобільним транспортом); наявність у претендента можливості організувати, при необхідності, доставку продукції, за допомогою власного автотранспорту; наявність у претендента відзнак та нагород у місцевих заходах та заходах на загальнодержавному рівні.

Нагадаємо, за результатами проведених аеропортом "Львів" конкурсів, організацією таксомоторних перевезень займатиметься маловідома фірма "Таксі. Юа", а організацією швидкого громадського харчування - Піца Челентано. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.