Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська облрада

newsmarket.com.ua

Четвер, 25 квітня 2013, 13:22

Львівська облрада визнала недостатнім виконання угоди про співпрацю з Кабміном у 2012 році

Депутати Львівської облради визнали недостатнім виконання Угоди між Кабінетом Міністрів України і Львівською обласною радою щодо соціально-економічного розвитку Львівської області у 2012 році.

«За» відповідне рішення проголосували 77 депутатів, інформує кореспондент Варіантів.

Під час свого виступу на сесії директор департаменту економічного розвитку Львівської ОДА Денис Шмигаль повідомив, що загалом програма виконана на 74%.

При цьому голова бюджетної комісії Львівської облради Ярослав Качмарик зазначив, що держбюджет профінансував програму на 74% із своїх зобов’язань, а місцевий бюджет – на 71%. Він додав, що держбюджет був зобов’язаний профінансувати 64% програми, місцевий – 25%, а решта коштів мала надійти з інших джерел.

Депутат облради, голова НРУ Василь Куйбіда, зокрема, пропонував визнати незадовільним виконання програми низкою конкретних міністерств, однак його пропозицію депутати не підтримали.

Натомість була підтримана пропозиція сформувати спеціальні робочі органи для доопрацювання угоди на наступні роки, а також підготувати заходи щодо до фінансування угоди.

Також депутати зобов’язали Львівську ОДА до 1 травня 2013 року надати облраді проект угоди про співпрацю між Львівською облрадою та Кабміном на 2014-2019 роки.

Нагадаємо, за у рейтингу соціально-економічного розвитку Львівщина зайняла передостаннє, 26 місце, серед областей України.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.