Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська міськрада

citizenjournal.info

Четвер, 25 квітня 2013, 18:19

МЗС Україні повинне висловити протест Польському сейму - депутати Львівської міськради

Сьогодні під час пленарного засідання Львівської міськради депутати висловили обурення стосовно спекуляцій Польщею Волинських подій.

Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

Дупутати обуренні тим, що в польська коаліція підготувала проект ухвали “В справі геноциду польського населення східних кресів ІІ Речі Посполитої, здійсненого ОУН-УПА” і назвали її зміст шовіністичним.

“Останні події у Польщі свідчать про, що депутати Сейму та польська влада взяли курс на замовчування злочинів, здіснених Армією Крайовою та іншими польськими збройними формуваннями, а також відмовилися засудити операцію “Вісла”, - йдеться в зверненні, яке зачитав Тарас Семущак.

Відтак міська рада вимагає від МЗС України офіційно висловити протест намірам законодавчого органу Республіки Польща. Також, Верховна Рада повинна звернутися до Сейму із закликом відмовитися спекулювати на складній і трагічній темі українсько-польської війни.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.