Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Правоохоронні органи

diapazon.kz

П'ятниця, 26 квітня 2013, 12:48

У Львові опікунка позбавила житла неповнолітню сироту

Прокуратура Франківського району Львова з’ясувала, що опікун, продавши належну дитині частку квартири у Львові, зобов’язувалась забезпечити неповнолітню іншим помешканням, проте не зробила цього

 

Про це повідомляє прес-служба прокуратури міста Львова. 

Опікунка придбала останній частку квартири, де проживає особа, яка не є родичем та членом сім’ї дитини, внаслідок чого дівчинка не проживала у цьому помешканні жодного дня.

У подальшому, опікун продала ще одну квартиру сироти у м.Буськ, зобов’язавшись перерахувати отримані від продажу кошти на її рахунок.

Проте такого зобов’язання не виконала.

З огляду на викладене, прокуратурою Франківського району відкрито кримінальне провадження за фактом зловживання опікунськими правами.

Крім цього, розпочато розслідування за фактом службової недбалості посадових осіб відділу у справах дітей Франківської районної адміністрації Львівської міської ради.

Вказані посадовці, надавши дозвіл на продаж житла сироти, у подальшому не проконтролювали додержання опікуном прав дитини при відчуженні її квартир.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.