Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Комуналка

poltava.pl.ua

П'ятниця, 26 квітня 2013, 13:18

Через проведення гідравлічних випробувань частина Львова буде без гарячої води

З 13 травня ЛМКП «Львівтеплоенерго» розпочинає проведення щорічних гідравлічних випробувань теплових мереж, з метою виявлення дефектів, що підлягають ліквідації під час літнього ремонтного періоду, а також перевірки щільності та механічної міцності трубопроводів та арматури.

 

Про це повідомляє прес-служба Львівської міськради.

Так з 13.05 до 26.05 проводитиметься гідравліка теплових мереж від ТЕЦ-1 і і ТЦ «Південна» (котельня Кінескоп). З 13.05 до 15.05 - від ТЦ «Північна.

Також відбуватиметься «нульова зупинка» ТЕЦ-1 з 26.05 до 09.06 і ТЦ «Північна» з 16.05 до 07.06.

У зв’язку з проведенням гідравлічних випробувань, буде припинено подачу гарячої води:

з 13.05.2013р. - від ТЕЦ-1 (ІІ-й, ІІІ-й тепловивід):

  • споживачам Сихівського житлового масиву (просп. Червоної Калини, вул. Морозна, Сихівська, Зубрівська, Монастирського, Довженка, Хуторівка, Чукаріна, Хоткевича, Полуботка, Кавалерідзе, Антоненка-Давидовича, Коломийська, Кос-Анатольського, Трильовського, Вернадського, Антонича, Драгана, Скрипника, Освицька);

  • споживачам по вул.Шафарика, Дж.Вашингтона, Пасічна, Лисиницька, Дністровська, Раковського, Липова Алея, Зелена.

  • споживачам мікрорайону «Новий Львів» (вул. Тернопільська, Ярославенка, Мишуги, Тіверська, П. Мирного, Запорізька, Героїв Крут, Литовська, Литвиненка, Угорська, Навроцького, Карбишева, Кам’янецька).

 

з 20.05.2013р. - від ТЕЦ-1 (І-й тепловивід):

  • споживачам по вул. Стрийська, Бондарська, Скорини, Гашека, Лазаренка, Сахарова, Куликівська, Єфремова, Гвардійська, Лукаша, Моршинська, Кастелівка, Вітовського, Наукова – В.Великого та прилеглих до них вулиць (Рубчака, Тролейбусна, Кн.Ольги, Симоненка, Пулюя, Бойчука, Кульпарківська та інші);

  • споживачам мікрорайону «Новий Львів» (вул. Енергетична, Карманського).

 

з 13.05.2013р. - від ТЦ «Північна»:

  • споживачам Шевченківського району по вулицях: Грінченка, Чигиринська, Мідна, Мазепи, Миколайчука, Щурата, Леннона, Плугова, Студинського, Хвильового, Лінкольна, Тичини, Льняна, Інструментальна, Замарстинівська, Панча, Варшавська, Ю. Липи, Чорновола, Підголоско, Плужника, Масарика, Окуневського, Кошиця, Сосюри, Липинського, Джерельна, Сорочинська.

 

Подачу гарячої води споживачам після проведення гідравлічних випробувань теплових мереж на міцність та щільність і ліквідації виявлених в процесі випробувань поривів та інших недоліків, буде відновлено:

  • споживачам Сихівського району – орієнтовно 27.05.2013р., від котельні по вул. Надійна,2;

  • споживачам по вул.Шафарика, Дж.Вашингтона, Пасічна, Лисиницька - орієнтовно 27.05.2013р., від котельні по вул. Китайська, 12;

  • решті споживачів, приєднаних до ТЕЦ-1 - протягом трьох днів, з 10.06.2013р. до 12.06.2013р.;

  • споживачам Шевченківського району - протягом трьох днів, з 08.06.2013р. по 10.06.2013р., від ТЦ «Північна».


У разі виникнення пошкоджень теплових мереж на окремих вулицях, термін відключення гарячої водопостачання може бути продовжено.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.