Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Правоохоронні органи

tsn.ua

П'ятниця, 26 квітня 2013, 15:04

ДАІ закупилося на 216 тис грн в офшорних виробників

Управління Державтоінспекції ГУ МВС України у Львівській області за процедурою закупівлі в одного учасника замовила послуги технічного обслуговування комплексів відеофіксації транспортних засобів з розпізнанням номерних знаків та перевіркою за розшуковими реєстрами “Відеоконтроль-Рубіж”. Їх надаватиме ТОВ “ОЛЛІ Транс” за 216 тис. грн.

 

Про це повідомляється у Віснику державних закупівель.

У вересні минулого року “ОЛЛІ Транс” надавало аналогічних послуг на 135,7 тис. грн. Також за процедуро закупівлі в одного учасника.

В обгрунтуванні закупівлі в одного учасника вказано, що “ОЛЛІ Транс» є виробником та постачальником комплексів, які використовують на постах ДПС ДАІ “Великосілки”, “Добряни” та “Зимна Вода”. А також те, що ця компанія “має виключні права на проведення технічного обслуговування” та “втручання інших спеціалістів, крім кваліфікованих інженерів “ОЛЛІ Транс” в програмне забезпечення та апаратну частину комплексу може призвести до несумісності, виникнення проблем технічного характеру, пошкодження і втрати даних”.

Комплекси для УДАІ у Львівській області купували у 2011-2012 роках майже за 1,13 млн грн. Власниками ТОВ “ОЛЛІ Транс” є дві кіпрські компанії — “Галаксус ентерпрайзіз лімітед” та “Чаростель коммершіал Лтд”.

Джерело: "Наші гроші. Львів"

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.