Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Президент

фото mamanet.com.ua

Понеділок, 14 травня 2012, 10:23

Українці підтримують соціальні ініціативи Президента, але не вірять в їх реалізацію, - дослідження

84-94% українців підтримують соціальні ініціативи Президента України Віктора Януковича, але менше половини вірять в їх успішне виконання, - такі результати дослідження, проведеного Соціологічною групою «Рейтинг».

52% опитаних вірять у збільшення вдвічі одноразової допомоги до Дня перемоги інвалідам війни, а також 47% людей вірять в підвищення пенсій мінімум на 100 гривень.

У виплати компенсацій за знеціненими вкладами Ощадбанку колишнього СРСР у розмірі 1000 гривень вірять 41% опитаних, 47% українців вважають, що таких виплат не буде.

Лише третина українців вірять у виконання ініціатив зі стабілізації цін на ліки, 56% налаштовані песимістично і не вірять в доступність усіх ліків. Лише 27% опитаних вірять в запровадження дешевих іпотечних кредитів, натомість більше половини - 55% українців не вірять в дешеві кредити.

У введення податку на багатство вірять лише 28% опитаних, 60% вважають, що такого податку в Україні не буде.

Найменше вірять у виконання соціальних ініціатив Президента на Заході та Донбасі. Значно більше вірять на Півдні, в Центрі та на Півночі.

Дослідження проводилось 15–26 березня. Аудиторія дослідження: населення України віком від 18 років і старші. Вибіркова сукупність: 2000 респондентів.  Помилка репрезентативності дослідження (з ймовірністю 0,95): для значень близьких до 50% похибка становить не більше 2,2%, для значень близьких до 30% - не більше 2%, для значень близьких до 10% - не більше 1,3%, для значень близьких до 5% - не більше 1%

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.