Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська облрада

zik.ua

П'ятниця, 26 квітня 2013, 17:50

Львівська облрада затвердила кошти на протокольні і масові заходи на 2013 рік

Депутати Львівської облради прголосували за затвердження Програми щодо організації та проведення протокольних і масових заходів на 2013 рік. 

"За" це рішення сьогодні, 26 квітня, на сесії Львівської облради проголосували 63 депутати, інформує кореспондент Варіантів

Депутати передбачили 550 тис. грн. на потреби Львівської ОДА та 1,2 млн. грн. на відзначення у Львівській області свят державного, регіонально, місцевого значення, пам'ятних дат, історичних подій та аналізу суспільно-політичної ситуації в регіоні. 

Зокрема, на відзначення державних свят у 2013 році передбачено 300 тис. грн., на відзначення регіональних свят - 450 тис. грн., на проведення заходів організацями депортованих українців - 110 тис. грн, на проведення заходів ветеранськими громадськими організаціями - 25 тис. грн., на проведення заходів за кордоном щодо впорядкування українських поховань - 220 тис. грн, на проведення соціологічних досліджень - 95 тис.грн. 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.