Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

vinnikiplus.in.ua

Понеділок, 29 квітня 2013, 14:29

Винниківська міськрада незаконно приховала від громадян проекти рішень

Прокуратурою Личаківського району Львова з’ясовано, що працівники Винниківської міськради протиправно позбавили громадян належного доступу до проектів рішень, які підлягають громадському обговоренню та повинні перебувати у відкритому доступі.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури міста Львова.   Зокрема, йдеться про інформацію з питань розпорядження комунальною власністю, земельними ресурсами.   Так, у 2011- 2013 роках міською радою прийнято понад 80 рішень, якими доручено виконавчому комітету розробити детальний план території.   Водночас, за вказаний період ухвалено ще 9 рішень про затвердження детальних планів території.   Однак жоден з цих документів Винниківською міськрадою не оприлюднювався у ЗМІ та на офіційному веб-сайті.   Крім цього, посадовцями не забезпечено доступу громадян до інформації про порядок складання, подання запитів, з якими останні мають право звернутися до органу місцевого самоврядування.   На усунення таких порушень законодавства, прокуратурою Личаківського району Львова внесено подання міському голові м.Винник з вимогою притягнути винних посадових осіб до відповідальності.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.