Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

ВРУ

lviv.tv

Понеділок, 29 квітня 2013, 16:31

Попри демарш Канівцю довіряє 39,6% виборців у його окрузі

39,6% виборців Стрийського виборчого округу висловили довіру Олегу Канівцю, недовіру - 21,2%.Такі результати соціологічного дослідження, проведеного Агентством стратегічних досліджень в містах Стрий, Моршин, а також у Стрийському та Жидачівському районах Львівської області. 

 

Лише третина виборців (37,2%) знайомі з позицією Канівця по виходу з фракції, ще 45% чули про це від друзів і близьких. 

«Соціологія показує, що є потенціал для відновлення і навіть збільшення довіри серед громадян», - заявив Дмитро Панько, директор АСІ. Збереження рейтингу політика експерт пояснює стійкістю його електорату, який голосував за конкретного опозиційного політика, а не за партійні бренди. 

Згодні і скоріше згодні з тим, що Олег Канівець став «тушкою», лише 21,2% виборців округу. Найбільше незадоволених виходом Канівця з фракції ВО «Батьківщина» у м. Ходорів (30%) і Жидачів (27%), а виборці Жидачівського та Стрийського району сприймають цей крок як наслідок неефективності дій опозиційних керівників (55% і 45% відповідно). Більше 30% виборців округу не визначилися у цьому питанні. 

45% вважають Олега Канівця опозиційним політиком, провладним - 10,9%, ще 44% - не визначилися. Разом з тим, 62,3% виборців округу не вважають діяльність опозиції ефективною, протилежної думки дотримуються 19,5%.

Нагадаємо, 4 квітня на виїзній сесії Верховної Ради спікер Володимир Рибак заявив про вихід із фракції "Батьківщина" чотирьох нардепів.

Серед них виявився і львівський мажоритарник Олег Канівець, який покинув "Батьківщину" попри обіцянки виборцям. У "Батьківщині" вчинок Канівця назвали зрадою.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.