Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Кабмін

vkurse.ua

Вівторок, 30 квітня 2013, 10:16

Спиртне не дорожчатиме до серпня

Терміни впровадження і виготовлення марок акцизного збору нового зразка змінені Кабміном. Нові марки будуть введені з 1 серпня замість 1 травня 2013.

 

Відповідне рішення уряд ухвалив 29 квітня, і вніс зміни до постанови Кабміну від 13 березня 2013р. № 188, повідомляється на офіційному сайті Кабміну.

Як наголошується, Міндоходів повинно до 20 липня забезпечити виготовлення марок акцизного збору нового зразка та припинити до 1 серпня 2013 продаж марок попереднього зразка.

Терміни введення і виготовлення марок акцизного збору нового зразка змінені з урахуванням термінів проведення інвентаризації марок як у продавця, так і в підприємства, термінів проведення процедури закупівлі в порядку та у спосіб, встановленим законами України «Про здійснення державних закупівель» та «Про захист економічної конкуренції» .

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.