Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Кабмін

img8.joyreactor.cc/

Вівторок, 30 квітня 2013, 11:18

Уряд затвердив квоти на вирощування нарковмісних рослин

Кабінет міністрів затвердив обсяги квот на 2013 рік, у межах яких здійснюється культивування рослин, що містять наркотичні засоби та психотропні речовини, виробництво, виготовлення, зберігання, ввезення на територію України та вивезення з території України наркотичних засобів і психотропних речовин.

 

Про це йдеться у постанові Кабміну від 29 квітня, повідомляє прес-служба уряду.

Визначено, що у 2013 році культивування рослини виду мак снотворний дозволено на площі 650 гектарів, рослини роду коноплі  - 2723 гектарів.

Також визначено квоти по 29 позиціях, що визначають виробництво, виготовлення, зберігання, ввезення на територію України та вивезення за її межі наркотичних засобів і психотропних речовин

Документ розроблено з метою вдосконалення заходів контролю за розповсюдженням та недопущенням витоку у незаконний обіг лікарських засобів, що містять наркотичні та психотропні речовини.

При формуванні квот враховано потреби закладів охорони здоров’я та суб’єктів господарювання. - зазначено у повідомленні. 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.