Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська ОДА

фото segodnya.ua

Понеділок, 14 травня 2012, 11:25

На Львівщині тимчасово заборонено відвідувати ліси

Голова Львівська ОДА Михайло Костюк підписав розпорядження про тимчасову заборону відвідування населенням лісів та в'їзду до лісових масивів області транспортних засобів у період високої пожежної небезпеки протягом 2012 року.

«Заборонити населенню у період високої пожежної небезпеки відвідування лісів і в'їзд до лісових масивів області (крім доріг загального користування) усіх видів транспортних засобів, за винятком тих, що використовуються для лісогосподарських потреб», - йдеться в документі.

Районні державні адміністрації, Львівське обласне управління лісового та мисливського господарства, усі лісокористувачі області повинні провести відповідну роботу щодо інформування населення про заборону доступу до лісових масивів у період високої пожежної небезпеки.

Це розпорядження, відповідно до п. 8 ст. 31, статті 88 Лісового кодексу України та статей 6, 21, 41 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», має на меті запобігти виникненню лісових пожеж, недопустити порушення правил пожежної безпеки в лісах, враховуючи високу пожежну небезпеку в лісових насадженнях області, антропогенну причину виникнення 95 відсотків лісових пожеж.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.