Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Охорона здоров'я

varianty.net

Вівторок, 30 квітня 2013, 12:14

"Барком" спільно з Держсанепідслужбою розповів як обирати м’ясо до Великодня

Сьогодні на прес-конференції представники комапанії “Барком” та головний спеціаліст ГУ Держсанепідслужби закликали не купувати м’ясних виробів на стихійних ринках та надали поради щодо вибору та покупки м’ясних виробів..

 Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

“Я хочу застерегти населення від придбання неякісних та небезпечних харчових продуктів, які реалізуються в місцях стихійної торгівлі та на агропродовольчих ринках”, - зазначив головний спеціаліст ГУ Держасамепідслужби у Львівській області Мирослав Гушул.

"Молочні та м’ясні продукти, а також ранню городину особливо небезпечно купувати в місцях стихійної торгівлі.  Та й власноруч виготовляти м'ясні продукти не завжди безпечно, оскільки важко здійснити правильну термічну обробку", - розповів Гушул.

Тому спеціаліст порадив купувати ковбаси та шинку в спеціалізованих магазинах, у яких є холодильники з вмонтованим термометром. В магазинній продукції завжди можна дізнатися умови виготовлення, зберігання та термін придатності.

До Великодніх свят мережа магазинів “Барком” робить знижку до 10%. Як зазначив менеджер з продажу компанії “Барком” Руслан Волошенюк, це ніяк не впливає на якість продукції. Багато хто вважає, що якщо є знижка на товар, то він “бракований”. Компанії “Барком” важливо, щоб клієнт і після свят приходив у їхні магазини.

“Втрата” на знижці компенсується тим, що клієнти купують більше виробів, ніж у будні.

“Основна причина - це зовнішій вигляд продукту на що потрібно звертати увагу. Поверхня має бути чистою, сухою, без пошкоджень, без ознак псування. Вигляд має бути естетичним, апетитним, щоб ви захотіли його їсти, а також свіжий. По-друге, це маркування. Основної інформацією є дата виготвлення і термін реалізації продукту. Також на маркуванні можна почерпнути таку інформацію, як склад продукту.”, - повідомила головний технолог м’ясоперебного заводу “Барком” Наталія Підсудкевич.

Заповнити Великодній кошик в середньому можна за 200-300 гривень. Зменшити цю суму можна, але незначно.

Експерти радять економити за рахунок пошуку знижок у магазинах, а не покупкою дешевої продукції сумнівної якості.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.