Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Транспорт

http://ukraine2012.gov.ua

Понеділок, 14 травня 2012, 13:11

Тарифи на проїзд у HYUNDAI будуть удвічі вищими за тарифи на звичайних швидких поїздах

Тарифи на проїзд у HYUNDAI (Інтерсіті+) будуть удвічі вищими за тарифи на звичайних швидких поїздах.

Проект відповідного наказу Міністерства інфраструктури «Про затвердження тарифів на перевезення пасажирів, багажу і вантажного багажу залізничним транспортом у внутрішньому сполученні» розміщено на сайті відомства.

«Вартість проїзду пасажирів у вагонах 1-го і 2-го класів швидкісного потягу Інтерсіті+ (ІС+) визначити шляхом множення вартості проїзду відповідно у купейному, плацкартному вагонах швидкого поїзда на коефіцієнт 2,0», - зазначається у проекті наказу.

Крім того, згідно з проектом наказу, вартість квитка і плацкарти на потяги Інтерсіті+ (ІС+), які відправляються у четвер і суботу, визначатиметься з коефіцієнтом 0,9, на потяги, які відправляються у п'ятницю і неділю, - з коефіцієнтом 1,1.

При оформленні проїзду в потягах Інтерсіті+ "туди і назад" надаватиметься знижка у розмірі 10%.

Довідка УНІАН. Згідно з новою класифікацією пасажирських потягів, Інтерсіті+ (ІС+) - це денний швидкісний потяг, який курсує у прямому сполученні. Вимоги: маршрутна швидкість 90 км/год і більше за припустимої швидкості до 200 км/год, вагони з місцями для сидіння 1-го і 2-го класів.

Джерело: УНІАН

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.