Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Події

yusypovych.com

Вівторок, 7 травня 2013, 17:55

Солісти опери у супроводі симфонічного оркестру виступлять у Львові на День міста

9 травня о 18.00 просто неба на головній сцені Дня міста на Площі Ринок відбудеться концерт за участі солістів Львівської національної опери «THE TENORS. Love stories» у супроводі симфонічного оркестру «Віртуози Львова».

Про це сьогодні, 7 травня, Варіанти повідомила прес-служба Львівської міської ради. 

Подія пройде під керівництвом заслуженого артиста України, диригента Львівської національної опери Мирона Юсиповича.

«В такий величний день, 757-річчя нашого міста, ми з великим задоволенням будемо виступати перед львів’янами та гостями міста. Цим концертом ми представлятимемо Львів як величне культурне місто не лише України, а й світу. Програма складатиметься з найкращої світової музики про кохання та світлі почуття. На слухачів чекають цікаві дуети та тріо», - розповів Мирон Юсипович.

Як повідомили організатори, у концерті візьмуть участь тенори: Роман Корен, Василь Садовський, Сергій Соболевській, баритон - Микола Корнутяк, сопрано - Анастасія Корнутяк та Людмила Осташ, а також Ігор Мацелюх – флейта. Усі учасники концерту лауреати міжнародних конкурсів  та премій.

Концерт триватиме 2 години і складатиметься із 5 частин, в рамках яких буде виконано фрагменти з класичних опер, мелодії з улюблених всіма оперет, відомі українські народні пісні та запальні неаполітанські, а також уривки із знаменитих мюзиклів.  

За словами директора компанії з організацій подій «Дік-Арт» Андрія Сидора, в рамках Дня міста на площі Ринок пройдуть концерти:

10 травня - Батяр-бенд «Галичина». Презентація альбому «Батярський блюз».

10-11 травня - IdeaFest «Фестиваль львівських кавер-гуртів». Виступи кавер-гуртів.

11 травня - Орест Лютий. Програма лагідної українізації.

12 травня - Музично-мистецький «ПРОЕКТ ІВАСЮК».

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.