Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська міськрада

Середа, 8 травня 2013, 14:42

Львівська міськрада вимагає в суді заборони масових акцій 9 травня у Львові

Львівська міська рада скерувала позовну заяву до Львівського окружного адміністративного суду з вимогою заборонити проведення акцій 9 травня у Львові окрім тих, що передбачені як офіційні заходи.

Про це повідомила прес-служба Львівської міськради.

«Юридичне управління ЛМР мало достатньо підстав вважати, що задекларовані у заявках акції можуть спричинити загрозу громадській безпеці на 9-те травня, тому ми звернулись до суду. Сьогодні ми подали позовну заяву. У справі є 21 відповідач», - розповіла Гелена Пайонкевич, начальник юридичного управління ЛМР.

Відомо, що заявку на проведення масових акцій у Львові 9 травня подавали ЛОК КПУ, а також ряд громадських орагнізацій національно-патріотичного спрамування. 

Нагадаємо, 8 травня Львівського окружний адміністративний суд призупинив дію двох ухвал Львівської міськради щодо 9 травня. «Про заборону використання символіки СРСР, комуністичної та нацистської символіки на території м. Львова»  та «Про оголошення 8 травня у м.Львові Днем скорботи і вшанування пам’яті жертв тоталітарних режимів та жертв Другої світової війни» до розгляду справи по суті.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.