Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Во "Свобода"

tsn.ua/

Четвер, 9 травня 2013, 08:57

Свобода звинуватила владу у підготовці провокацій 9 травня у Львові

ВО «Свобода» стверджує. що влада готує масштабні провокації у Львові 9 травня.  

"9 травня влада готує масштабні провокації у Львові. До міста стягують додаткові підрозділи МВС з інших областей України, також до Львова прибудуть бійці спецпідрозділів силових структур", – повідомив голова фракції Всеукраїнського об'єднання "Свобода" у Львівській міській раді Маркіян Лопачак.

Про це повідомила прес-служба ВО "Свобода".

Лопачак стверджує, що  з поінформованих джерел стало відомо, що влада готує силовий варіант розвитку подій.

"Ми маємо інформацію, що завтра в місцях масового скупчення людей діятимуть провокатори, замасковані під прихильників ВО "Свобода", які використовуватимуть нашу партійну символіку і провокуватимуть заворушення з міліцією. Також передбачається використання потужних піротехнічних вибухових засобів", – зазначив Маркіян Лопачак.

ВО "Свобода" закликає правоохоронні органи припинити нагнітання ситуації і утриматися від дій, які можуть спричинити масові заворушення 9 травня 2013 року.

Нагадаємо, вчора, 8 травня, начальник ГУ УМВСУ у Львівській області Олександр Рудяк заявив, що в його розпоряджені є інфомрація про можливі првокації 9 травня у Львові. При цьому Рудяк наголосив, що ці провокації готуються не політичними силами, а окремими особами. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.