Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Партія регіонів

Юрко Кардашевський

Четвер, 9 травня 2013, 11:58

Львівські регіонали взяли участь у панахиді на Марсовому полі

Представники Львівської обласної організації Партії регіонів сьогодні, 9 травня, взяли участь у панахиді за загиблими під час Другої світової війни, що розпочалася об 11.00 на Марсовому полі у Львові.

Про це з місця події інформує кореспондент Варіантів.

На панахиді були присутні голова ЛОО Партії регіонів Петро Писарчук, голова фракції Партії регіонів у Львівській облраді Ігор Грещук та депутат Львівської облради, начальник Львівської залізниці Богдан Піх та інші представникии Партії регіонів на Львівщині.

Після закінчення панахиди учасники поклали квіти до меморіалу заглибим.

«Ті, кого ми сьогодні згадуємо, віддали своє життя за свою країну, за своїх матерів, батьків, дружин, дітей, рідних і друзів, виконуючи тим самим заповідь Божу – полюби ближнього свого. Немає свідчення любові більшої, ніж та, коли хтось віддає за рідних і свою країну своє життя. Вони йшли в бій і знали, що може, не повернуться, але не думали про це. Вони думали про те, що треба врятувати країну свою від коричневої чуми. Вони думали, що треба віддати своє життя за те, щоб вільно жити в своїй країні, щоб ніхто не палив наших сіл, не чинив наруги над жінками, не знущався над дітьми. Ми зібралися, щоб віддати честь і шану тим, хто не шкодуючи життя свого віддав його за наше майбутнє. Дай Боже, їм вічної пам’яті», - наголосив під час спільного Молебню отець Богдан (УАПЦ).

Нагадаємо, сьогодні ж прапор Перемоги був розгорнутий представниками лівих сил на Марсовому полі, а на Пагорбі слави червоний прапор розгорнула журналістка.

Окрім цього, на Пагорбі слави були розгорнуті плакати з написами «Москалі, go home».

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.