Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська облрада

portal.lviv.ua

Четвер, 9 травня 2013, 14:07

Депутати Львівської облради хочуть послухати звіт Садового про Грибовичі

Депутати Львівської обласної ради хочуть заслухати звіт міського голови Андрія Садового про використання коштів, виділених у 2012 році з міського та обласного бюджетів на рекультивацію Грибовицького сміттєзвалища

Про це йшлося на засіданні комісії з питань екології, природних ресурсів та рекреації Львівської обласної ради, інформує прес-служба облради.

Депутати розглянули звернення міського голови Львова Андрія Садового та його заступника з питань містобудування та інфраструктури Володимира Шевчука про використання виділених у 2013 році з обласного бюджету 1 370,0 тис. грн на завершення робіт з розробки комплексного проекту рекультивації міського полігону ТПВ, та 5 000,0 тис. грн на виконання робіт з рекультивації міського полігону ТПВ.

Депутати наголосили, що розуміють потребу міста в грошах з обласного бюджету, однак перед тим хочуть заслухати звіт Садового про використання коштів, які були надані КП Львівської міської ради "Збиранка" з міського та обласного бюджету у 2012 році.

Окрім цього, депутати запропонують міському голові використати кошти з екологічного фонду міста Львова для завершення робіт з розробки комплексного проекту рекультивації міського полігону ТПВ та на виконання робіт з його рекультивації.

Нагадаємо, процедура визначення розробника проекту рекультивації Грибовицького сміттєзвалища почнеться у серпні 2013 року.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.