Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Правоохоронні органи

Понеділок, 14 травня 2012, 13:35

Правоохоронці здійснили напад на бізнесмена

Прокуратура Львова розслідує кримінальну справу стосовно двох правоохоронців, які брали участь у розбійному нападі. До суду внесли подання про обрання їм запобіжного заходу у вигляді взяття під варту, - повідомили у прес-службі Прокуратури Львівської області.

У лютому троє зловмисників у Львові вчинили розбійний напад на громадянина, незаконно заволодівши його грошима у сумі майже 70 тисяч гривень. За вказаним фактом органами внутрішніх справ порушено кримінальну справу.

У ході розслідування справи виявилось, що двоє нападників  - правоохоронці: інспектор ВДАІ міста Львова та працівник спеціального підрозділу «Грифон», які знали, що потерпілий займається бізнесом і у нього є кошти.

На даний час, правоохоронців затримано в порядку ст. 115 КПК України. До суду внесено подання про обрання їм запобіжного заходу у вигляді взяття під варту.

Вказана кримінальна справа, порушена за ч. 2 ст.187 КК України (розбійний напад, вчинений за попередньою змовою групою осіб), досудове слідство перебуває на контролі прокуратури Львівської області.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.