Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Події

П'ятниця, 10 травня 2013, 17:33

У Львові представили метрову писанку, присвячену пам'яті Івасюка

У Львові вже завершили писанку, яка присвячується пам’яті Володимира Івасюка, під назвою «Червона Рута». Сьогодні у Галереї мистецьких писанок, що на площі Ринок до колекції автографів іменної писанки долучиться ще один підпис учасника «Проекту ІВАСЮК» Тараса Чубая. Після чого цей безцінний пам’ятний шедевр поселиться в Галереї мистецьких писанок аж до 12 травня. 

 

Про це Варіантам повідомили організатори проекту.

Нагадаємо, що особливістю цієї роботи є те,  що до її створення долучились відомі художники Юрій Кох та Ольга Погрібна-Кох.

Також вагомий влад зробили і зірки-учасники «Проекту ІВАСЮК», залишивши свої автографи та малюнки, а це Оксана Муха, Наталка Карпа, Павло Табаков, гурт «Піккардійська терція», капела «Трембіта» та сестра композитора Галина Івасюк.

Зображення писанки несе ідею сходження до вершин Червоної рути, а також елементи та львівських пам’яток, які переплітаються з сучасністю.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.