Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

vk.com/

Вівторок, 14 травня 2013, 14:34

Президента ФК "Карпати" арештували за хуліганство на “обливаний понеділок”

Вчора, 13 травня, президенту ФК “Карпати” Тарасу Павліву винесли вирок у вигляді адміністративного арешту за ігнорування вимог працівників на “обливаний понеділок”.

Про це повідомила Львівська газета.

“Учора галицький районний суд міста Львова виніс постанову про адміністративний арешт 25-річного львів’янина, який 6 травня під час «обливаного понеділка» не реагував на законні вимоги працівників міліції”, - йдеться у повідомленні.

Начальник ЦГЗ УМВСУ у Львівській області Світлана Добровольська повідомила газеті, що  зараз хуліган відбуває покарання.

Нагадаємо, що попердній інцидент між головою громадської організації “Завжди вірні” та правоохоронними органаими відбувся, коли поширилися чутки про затримання Павліва за вимагання, але останній зазначив, що перебував у міліції як свідок у іншій справі, а хто вигадав історію про його затримання не знає.   

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.