Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Партія регіонів

Фото прес-центру ТВК "Південний"

Понеділок, 14 травня 2012, 15:08

У Львові «Південний» подарував незабутнє свято матерям та їх дітям

Торгово-виробничий комплекс «Південний» подарував конкурси, забави та святковий концерт у подарунок мамам, а малюкам – творчі майстер-класи та безліч подарунків. Про це повідомляє прес-центр ТВК «Південний».

На Європейській площі «Південного» яблуку ніде було впасти. Мами відсвяткували свій день з піснями, танцями та найрізноманітнішими забавами. А поки батьки насолоджувалися святковим концертом, їхні малюки під керівництвом митців створювали оригінальні подарунки для найрідніших: листівки, витинанки, прикраси з бісеру, ляльки-мотанки та квіти з кульок. Ще один сюрприз – конкурс «малюнок на асфальті», за участь у якому усі діти отримали подарунки.

Родзинкою свята став виступ фіналістів Всеукраїнського пісенного конкурсу «Голос країни» Марії Яремчук та Назара Савко.

Дітям та їх матерям допоміг поринути у казку народний депутат України, засновник благодійного фонду «Південний» Петро Писарчук. Саме за його сприяння і відбувалося сімейне свято.

«Я знаю достеменно, що немає майбутнього у того суспільства, яке не шанує маму. Тому ми хотіли привернути увагу суспільства, діточок до цього прекрасного дня – Дня матері і зробили все, щоб подарувати незабутнє свято», - наголосив Петро Писарчук, вітаючи матерів із цим святом.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.