Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

portal.lviv.ua

Середа, 15 травня 2013, 17:13

ТВК «Південний» переміг у Всеукраїнського рейтингу «Сумлінні платники податків – 2012»

Торгово-виробничий комплекс «Південний» визнано переможцем Всеукраїнського рейтингу «Сумлінні платники податків – 2012». Відтак під час урочистого нагородження переможців обласного туру рейтингу генеральному директору ТзОВ «АЙПІЄ-Л» (ТВК «Південний») вручили Диплом переможця за досягнення та здобутки у сфері торгівлі та послуг.

 

Про це повідомляє прес-центр ТВК "Південний".

За словами генерального директора ТВК «Південний» Романа Загірного, це вже не вперше підприємство визнають сумлінним платником податків. За його словами, діяльність «Південного» зосереджена на наданні якісних послуг та сумлінному ставленні до сплати податків. Окрім цього, важливою складовою діяльності комплексу – є соціальний напрямок, який полягає у підтримці багатьох соціальних, культурних та благодійних проектів. «Ми працюємо для того, аби бути візитною карткою Львова не лише у сфері торгівлі, але й у сфері надання різноманітних соціальних послуг», - наголошує Роман Загірний.

Довідка. Щорічний Всеукраїнський рейтинг «Сумлінні платники податків» започатковано Всеукраїнською громадською організацією «Асоціація платників податків України» з метою створення сприятливих умов для розвитку взаємовигідної співпраці між державою та бізнесом та відзначення кращих здобутків платників податків.  Завдання Рейтингу – посилення ролі та авторитету платника податків в житті країни, підвищення загальної культури сплати податків, утвердження серед людей духу підприємливості.

Умовами участі у рейтингу є відсутність податкового боргу підприємства, наявність статусу юридичної особи, платника податку на прибуток підприємств, відсутність порушень податкового законодавства, доведених у судовому порядку.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.