Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська міськрада

http://zhitomir.info

Понеділок, 14 травня 2012, 15:40

Майже 4,5 тис. львів'ян мають заборгованість за комунальні послуги на суму понад 3 тис. грн. кожен

На сьогодні у Львові є понад 4 тис. жителів, у кожного з яких заборгованість за комунальні послуги становить більше 3 тис грн. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Станом на 1 травня за комунальні послуги понад 3 тис. грн. заборгувало 4447 мешканців, – розповіли в управлінні економіки Львівської міськради.

Управління економіки ЛМР провело порівняльний аналіз змін у заборгованості мешканців за рік (з 1 травня 2011 року до 1 травня 2012 року). За результатами аналізу - лише 480 мешканців із сумою боргу понад 3 тис. грн. погасили заборгованість повністю. Крім того, понад 40% жителів міста за аналізований період наростили суму боргу.

«У Львівській міській раді запроваджено алгоритм роботи із найбільшими боржниками житлово-комунальних послуг. Найголовніше завдання сьогодні – поспілкуватись із кожним мешканцем, який допустив заборгованість і визначити причини несплати. Адже, якщо є мешканці, які потребують допомоги, наше завдання допомогти їм (отримати субсидії, влаштуватись на роботу). Якщо ж мешканці є платоспроможними і свідомо не здійснюють оплату без поважних причин, до них будуть застосуватись інші заходи. До роботи з мешканцями сьогодні залучено усі служби міста – соціальний захист, МЦЗ, податкова, ДАІ, виконавча служба та інші», – зазначили в департаменті економічної політики.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.