Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська ОДА

lviv.tv

Середа, 15 травня 2013, 19:16

Шемчук реорганізовує структуру Львівської ОДА

Голова Львівської ОДА Віктор Шемчук затвердив низку заходів, спрямованих на оптимізацію структури Львівської ОДА та підвищення ефективності державного управління.

Відповідне розпорядження Шемчук підписав сьогодні, 15 травня.

Згідно з документом, голова Львівської ОДА розпорядився, зокрема припиняється діяльність Департаменту з питань культури, охорони культурної спадщини та культурних цінностей обласної державної адміністрації шляхом реорганізації на Департамент з питань культури, національностей та релігій обласної державної адміністрації, а також Відділ охорони культурної спадщини та культурних цінностей обласної державної адміністрації.

Крім цього, відповідно до розпорядження, Управління з питань фізичної культури та спорту обласної державної адміністрації перетворюють в управління молоді та спорту обласної державної адміністрації.

Департамент з питань освіти, науки, сім’ї та молоді обласної державної адміністрації Шемчук перетворив в департамент освіти і науки обласної державної адміністрації, з передачею завдань і функцій в частині молодіжної політики управлінню молоді та спорту обласної державної адміністрації, а в частині сімейної політики, поліпшення становища сімей, попередження насильства в сім’ї, оздоровлення та відпочинку дітей, забезпечення рівних прав і можливостей жінок та чоловіків, протидії торгівлі людьми – департаменту соціального захисту населення обласної державної адміністрації.

Департаменту житлово-комунального господарства, розвитку інфраструктури та паливно-енергетичного комплексу обласної державної адміністрації голова Львівської ОДА поділив на Департамент житлово-комунального господарства обласної державної адміністрації, а також Департамент розвитку інфраструктури, дорожнього господарства та паливно-енергетичного комплексу обласної державної адміністрації.

Управління ресурсного забезпечення та господарського обслуговування обласної державної адміністрації перетворили у департамент інформаційних технологій та господарського обслуговування обласної державної адміністрації.

Відділ національностей та релігій обласної державної адміністрації ліквідували взагалі, а його функції поклали на департамент з питань культури, національностей та релігій обласної державної адміністрації.

Таким чином, розпорядженням встановлюється, що департамент з питань культури,  національностей та релігій обласної державної адміністрації є правонаступником прав і обов’язків відділу національностей та релігій обласної державної адміністрації.

Координацію роботи щодо виконання цього розпорядження покласти на заступника голови – керівника апарату обласної державної адміністрації, контроль – на заступників голови обласної державної адміністрації відповідно до розподілу функціональних обов’язків, йдеться у розпорядженні голови ОДА.

 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.