Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

фото euro2012.online.ua

Понеділок, 14 травня 2012, 15:43

Вартість підготовки Львова до Євро-2012 становить понад 7 млрд. грн.

Станом на 19 квітня 2012 року державні інвестиції у підготовку Львова становили 7 мільярдів 158 мільйонів гривень, - повідомляє Економічна правда.

Серед переліку всіх львівських об’єктів, найдорожчими виявилися стадіон - 2 мільярди 944 мільйони та аеропорт - 4 мільярди 201 мільйон.

Депутат від БЮТ Остап Семерак, який досліджував питання підготовки до чемпіонату зазначив, що при будівництві об’єктів у Львові так звані "відкати" становили 50%.

"Я спілкувався з виконавцями об'єктів Євро-2012 у Львові. Їм умови на стадіоні і в аеропорту оголошували наступні: 50% "відкату", - додав Семерак.

Модель, уточнив депутат, була така: якщо компанія хоче виконувати замовлення за субпідрядом, вона повинна удвічі завищити кошторис. Оплатити з цього кошторису реальні затрати і свою рентабельність, а іншу половину в кейсі віддати людині "Х".

Нагадаємо, львівський стадіон відкрили 29 жовтня, на урочистості запросили відому співачку Анастейшу.

А 12 квітня президент України Віктор Янукович та президент УЄФА Мішель Платіні відкрили новий термінал Міжнародного аеропорту "Львів" імені Данила Галицького.

Джерело: Економічна правда

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.