Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Фінанси

dailyhighfive.com

Четвер, 16 травня 2013, 12:33

Держказначейство досі не погасило більше 20% заборгованості перед Львівщиною у 2012 році

Держказначейство Львівської області погасило 220 млн. грн. заборгованості для Львівщини за загальним та спеціальним фондами за 2012 рік, що становить 77,5%.

Про це сьогодні, 16 травня, під час свого виступу на сесії Львівської облради повідомив начальник Головного управління Державної казначейської служби України у Львівській області Петро Могиляк, інформує кореспондент Варіантів.

Він додав, що за розпорядниками та одержувачами коштів обласного бюджету погашено 40,2 млн. грн.. (64,2%) кредиторської заборгованості.

Нагадаємо, станом на вчора, 15 травня, Державна казначейська служба не виконала платіжних доручень розпорядників та одержувачів коштів міського бюджету Львова на суму 15 млн 138 тис грн.

Крім того, через затримки у Казначействі не виплачують заробітну плату за три місяці робітникам ЛКП «Львівавтодор», а також ШРП не мають коштів на придбання пального та виплату заробітної плати для забезпечення санітарної очистки міста.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.