Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Спорт

ridna.ua

Четвер, 16 травня 2013, 15:59

У Львові будівництво Арени Євробаскет фінансує Коломойський - віце-прем'єр Вілкул

У Львові уже виділена земля під будівництво арени для проведення матчів Чемпіонату Європи з баскетболу 2015 року, будівництво арени фінансуватиме Ігор Коломойський.

Про це заявив віце-прем'єр Олександр Вілкул, передає Інтерфакс-Україна

"У Львові буде побудована мультифункціональна арена, яка буде вміщати 6-8 тис. глядачів під час проведення змагань і близько 10 тис. у концертному режимі. Земля вже виділена міською радою. Є приватний інвестор - Ігор Коломойський, який вкладає кошти в будівництво даної арени", - зазначив він.

Вілкул розповів, що за державний рахунок у місті Львові буде побудовано тренувальну базу для команд-учасниць Євробаскета-2015.

"По суті, це чотирьохзальна спортивна школа, у якій пізніше буде ДЮСШ європейського рівня", - зазначив Вілкул.

Нагадаємо, що Депутати Львівської міської ради обрали ділянку для будівництва арени до чкмпіонату Євробаскет-2015 на вул. Кульпарківській,226г - Ряшівській (проектованій).

Попередньо, 7 лютого, депутати Львівської міськради проголосували за виділення земельної ділянки площею 2,7 га на вул. Липова Алея, 5 у Львові для будівництва арени під чемпіонат з баскетболу «Євробаскет-2015», тобто на території Снопківського парку, що викликало чималий скандал. Незаконність такої ухвали визнала й прокуратура Львова.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.