Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Партія регіонів

Фото прес-служби ЛОО ВМГО "Молоді регіони"

Понеділок, 14 травня 2012, 16:11

«Молоді регіони Львівщини» запрошують молодь на навчання у «Школі спікера»

«Молоді регіони Львівщини» запрошують молодь долучатися до навчання та вдосконалення ораторського мистецтва у «Школі спікера». Про це повідомляє прес-служба Львівської обласної організації ВМГО «Молоді регіони».

У суботу, 12 травня, відбувся другий етап навчальних тренінгів в рамках «Школи спікера». В заході взяли участь члени Львівської обласної організації «Молоді регіони»: Франківський та Галицький осередки. Мета та завдання тренінгу залишилися незмінними. Вподовж усього дня тривало практичне вдосконалення ораторських здібностей учнів спікерської школи.

«Взагалі, на тренінгах ми не ставимо оцінок, але друге заняття «Школи спікерів» пройшло на відмінно. Ми поступово підвищуємо рівень знань та практичних навиків. Сьогодні найцікавішою презентацією, яка переросла в план майбутнього проекту, був виступ на тему «Ми за здоровий спосіб життя. Популяризуємо велосипед!». Навчання в «Школі спікерів» для «Молодих регіонів Львівщини» тільки починається. Ми запрошуємо на тренінги не лише членів нашої організації, але й представників організацій, з якими співпрацюємо», - розповів тренер «Школи спікерів», - керівник департаменту ідеологічної політики та концептуального розвитку Львівської обласної організації «Молоді регіони» Сергій Трухімович.

Голова Львівської обласної організації «Молоді регіони» Богдан Хруставчук задоволений професійним ростом своїх колег. «Навчання, що проводяться у «Школі спікера», дають хороші результати. Ми залучаємо до участі в тренінгах усіх небайдужих до власного особистого та професійного розвитку. Учні спікерської школи – не лише члени нашої організації, але й колеги з інших громадських об'єднань. Вчитися ніколи не пізно, тому долучитися до навчально-освітнього процесу можуть люди різного віку та статусу», - наголошує Б. Хруставчук.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.