Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Партія регіонів

Субота, 18 травня 2013, 16:34

Партія регіонів намагатиметься донести людям правду про ситуацію, що відбувається в Україні - Писарчук

Знову переобраний головою ЛОО Партії регіонів Петро Писарчук розповів, що подальші кроки партії на Львівщині будуть спрямовані на підготовку до виборів президента у 2015 році та роз'яснення для виборців правдивої ситуації в країні.

Про це він заявив на брифінгу журналістам сьогодні, 18 травня, після завершення конференції Львівської обласної організації Партії регіонів. 

"Делегати дали задовільну оцінку роботі за звітний період, але ми розуміємо, що це анонсоване, тому що в нас попереду ще один важливий рубікон, коли ми маємо йти до людей - це вибори президента у 2015. Буде дуже багато подальших кроків і вони будуть спрямовані на те, аби донести людям правду про ту ситуацію, що відбувається в Україні", - сказав Писарчук.

Голова ЛОО Партії регіонів також згадав про час, коли його вперше обрали головою обласної Партії регіонів у 2008 році.

"Я пам'ятаю, коли мене вперше обрали головою обласної організації Партії регіонів, і я приїхав до Радехівського району, то бабусі перехрестились і сказали: "Боже, а де ж ви такі взялись запроданці?". І така реакція була дуже в багатьох селах. І за ці роки серед народу сіялось досить багато неправди про нашу партію. Але нам все ж таки вдалося довести людям, що ми не такі страшні, що ми дуже любимо Україну, дуже любимо людей", - сказав він.

Нагадаємо, сьогодні, 18 травня, на конференції Львівської обласної організації Партії регіонів Петро Писарчук був одноголосно переобраний її головою.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.