Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Партія регіонів

foreverlove.ru

Субота, 18 травня 2013, 19:28

"Нас не чує виконавча гілка влади", - голова регіоналів Дрогобича

Виконавча влада на Львівщині не дослухається до Партії регіонів і не звертає уваги на вказувані нею проблеми.

Про це сьогодні, 18 травня, після конференції Львівської обласної організації Партії регіонів журналістам повідомив голова Дрогобицької міської організацї Партії регіонів Сергій Гориславський.

"Нас не чує виконавча гілка влади: це правда і це відбувається в містах, в районах і в обласній державній адміністрації. Можливо, за нового очільника області, така співпраця у нас з’явиться. Але я і надалі наполягатиму на тому, щоб з нами рахувалися. При тому, що ми не при владі, ми не прагнемо взяти владу будь-якими шляхами. Але ми будемо просити і змушувати чиновників, аби вони вирішували ті питання, які турбують людей", - сказав Гориславський.

Що ж до Петра Писарчука, якого сьогодні переобрали головою ЛОО Партії регіонів, Гориславський висловився наступним чином:

"В діяльності Петра Івановича є те натхнення, яке має бути в партійній організації. Він та людина, яка вміє вирішувати питання".

Заступник голови ЛОО Партії регіонів Віктор Рогов додав, що наразі достойної альтернативи Писарчуку серед членів ПР на Львівщині немає.

"Навіть у 2007 році, коли Писарчук був депутатом Верховної Ради, він все одно був призначений керівництвом центрального апарату керувати виборчим штабом. Це вже тоді засвідчило, що він користується великим авторитетом в області", - наголосив він.

Нагадаємо, сьогодні, 18 травня, на конференції Львівської обласної організації Партії регіонів Петро Писарчук був одноголосно переобраний її головою.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.