Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Правоохоронні органи

http://milicia.lviv.ua

Понеділок, 14 травня 2012, 17:19

На Львівщині із церкви молодик викрав пожертви прихожан

Із церкви «Преображення», що у Городоцькому районі на Львівщині, 23-річний молодик викрав пожертви прихожан. Про це повідомляє Відділ зв'язків з громадськістю ГУ МВС України у Львівській області.

Правоохоронці встановили, що в суботу 5 травня у селі Суховоля Городоцького району четверо хлопців розважалися в клубі. Після вживання алкогольних напоїв один з них покинув заклад і відправився додому - в сусіднє село, яке належить до Яворівського району.

23-річному молодик по дорозі натрапив на церкву «Преображення». Відтак, у хлопця виник умисел потрапити всередину та викрасти щось цінне. Проникнувши через вікно в приміщення храму, зловмисник підійшов до скриньки для пожертв, що знаходилась біля вівтаря, та витягнув гроші ? 551 гривню. Вийти назовні лиходій вирішив через дах церкви. Відтак його помітили місцеві мешканці і повідомили правоохоронців.

Правоохоронці Городоцького району порушили кримінальну справу за ознаками злочину передбаченого ч. 3 ст. 185 КК України (крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдала значної шкоди потерпілому).

Наразі підозрюваний знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання і розкаюється у вчиненому. Як виявилося, 23-річний молодик вже тричі судимий за крадіжки майна.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.