Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Спорт

isport.ua

Понеділок, 20 травня 2013, 14:44

У другому матчі плей офф “Енергія” знову програла

Вчора львівська “Енергія” вдруге проступилася “Локомотиву” у плей офф, відтак зелено-білі поступаються 0:2 у серії.

Сценарій другого протистояння мало чим відрізнявся від сценарію першої гри. «Локомотиву» вдалося забити швидкий гол. Уже на другій хвилині Кисельов взявся виконувати штрафний поблизу центру майданчика. Він завдав потужний удар, після якого м’яч рикошетом від когось із гравців, залетів у ворота Кардаша – 1:0. У першому таймі голів більш не було. Більша половина першої 20-хвилинки пройшла у рівній боротьбі. Забити могли обидві команди, але до перерви більше ніхто не відзначився.

В дебюті другого тайму на «енергетиків» знову очікував «холодний душ». Як і учора, вони пропустили два голи упродовж однієї хвилини.  На 23-й хвилині Кондратюк прострілив із кутового, Кардаш не втримав м’яч в руках і відбив його перед собою, а Олександр Сорокін добив кулю у ворота – 2:0. На 24-й хвилині Кардаш припустився ще однієї помилки – він тримав м’яч більше 4-х секунд, а тому арбітри призначили вільний удар. Розіграш стандарту влучним ударом увінчав Євген Клочко – 3:0.  

«Енергія» кинулася відігруватися. Але сьогодні був явно день «залізничників». Литвиненко «дотягувався» до усіх ударів. А коли голкіпер харків’ян не встигав зреагувати, його страхували захисники або штанга. Стійка виручила господарів в епізоді, коли Легчанов зі штрафного відпасував Павленкові, а той вдарив по воротах, Овсянніков був готовий добити кулю, але поцілив в штангу. Були моменти в Легчанова і Макаєва, але їхні зусилля були марними. На 33-й хвилині Дмитро Сорокін забив четвертий гол у ворота «Енергії».

Джерело: сайт СК "Енергія"

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.