Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Кримінал

zakarpattya.net.ua

Понеділок, 20 травня 2013, 15:17

Міліція затримала автомобіль з наркоторговцями у Львові

Правоохоронці затримали трьох чоловіків, які автомобілем ВАЗ 2108 привезли до Львова із Калуша 135 талеток субітексу та 30 грам амфетаміну.

Про це Варіантам повідомила прес-служба МВС у Львівській області.

Днями працівники сектору БНОН Залізничного райвідділу міліції проводили оперативно-пошукові заходи з метою встановлення та затримання осіб, які займаються розповсюдженням наркотичних засобів на території міста Львова.

В ході проведення зазначених заходів оперативнs працівники у місті Львові на вулиці Городоцькій в автомобілі «ВАЗ-2108» затримали раніше судимого мешканця Львова, раніше судимого мешканця міста Черкаси, та ще одного Львів’янина. У чоловіків під час обшуку було виявлено та вилучено 135 таблеток «субітексу» та поліетиленовий пакет з порошкоподібною речовиною білого кольору, схожою на наркотичний засіб – амфетамін, вагою близько 30 грам.

“Окрім цього, завдяки злагодженим оперативним діям працівників міліції встановлено, що зазначені наркотики дані громадяни придбали у місті Калуш Івано-Франківської області та з метою їх розповсюдження прибули до міста Львова вищевказаним автомобілем”, - йдеться у повідомленні.

Вартість вилучених наркотичних речовин за цінами «чорного» ринку становить біля 90 тисяч гривень.

Цей факт зареєстровано в Єдиному реєстрі досудових розслідувань за ознаками складу злочину, передбаченого частиною 1 статті 307 Кримінального кодексу України. Наразі триває слідство щодо встановлення всіх злочинних зв’язків та епізодів злочинної діяльності групи чоловіків.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.