Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

sami.nashlviv.com

Понеділок, 20 травня 2013, 15:32

Майже півтисячі учасників зібралися на фестивалі “Лютин”

18 травня відбувся ІІІ соціальний фестиваль «Лютин» поблизу кінотеатру «Сокіл» у Львові. Фестиваль зібрав майже півтисячі учасників, серед яких більшість діток із соціально незахищених категорій, вихованці дитячих будинків, дітки із малозабезпечених сімей та  діти з особливими потребами.

Про це Варіантам повідомила прес-служба “Барком”.

Під час соціального фестивалю діти мали змогу взяти участь у  численних майстер-класах від вихованців УДЮМК Франківського району, спортивних  та козацьких забавах, іграх та послухати концерт за участю дітей та молоді з особливими потребами, дитячих колективів Львова. Крім того, на фестивалі свою музичну програму представив гість заходу Владислав Левицький. Родзинкою дійства став концерт від рок-гурту «Мері».

А коли юні учасники фестивалю зголодніли, їх частувала «Родинна ковбаска». Відтак, майже півтисячі діток отримали смачненькі канапки від «Родинної ковбаски».

Крім того,  у рамках фестивалю  діткам презентувати справжній козацький куліш.

Довідка. Перший фестиваль «Лютин» відбувся 27 серпня 2011 року у с. Лютинка Жидачівського району. Вдруге захід провели у місті Стрий 19 травня 2012 року.

Метою фестивалю є стимулювання інтеграції у суспільство дітей та молоді з особливими потребами, дітей-сиріт, дітей, з багатодітних та малозабезпечених сімей та тих, які перебувають в складних життєвих обставинах. Як зазначають організатори, фестиваль також покликаний популяризувати волонтерство серед молоді у межах конкретних районів та області загалом.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.