Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Події

032.ua

Понеділок, 20 травня 2013, 18:01

Завтра у Львові відзначатимуть День кельнера

Завтра, 21 травня, львівські заклади готельно-ресторанного бізнесу відзначатимуть День кельнера. З цієї нагоди відбудеться відзначення кращих офіціантів 2013 року, а ввечері директори деяких закладів особисто обслуговуватимуть клієнтів.

 

Про це повідомляє прес-служба Львівської міськради.

Відтак, з нагоди святкування Дня кельнера, о 15:00 год. у Львівській міській раді (пл. Ринок,1, 202 каб.) відбудеться безкоштовний майстер-клас від Клубу Галицької Кухні «Традиції сервірування столів та подача страв в Галичині» та відзначення кращих кельнерів закладів готельно-ресторанного бізнесу міста у 2013 року.

Цього року обслуговувати клієнтів згодилось 6 львівських рестораторів. Фартух офіціанта вдягнуть власники ресторану «Кумпель», ірландського пабу «Дублін», «Play Bar’y», пабу «Люфт», ресторану «Strudel House» та шашличної «Гопак».  Отож, з 18:00 до 21:00 год. в ряді закладів готельно-ресторанного бізнесу м. Львова власники, директори особисто працюватимуть кельнерами, а ввечері у нічному клубі «Метро» відбудеться вже традиційне «кельнер-паті».

Цьогоріч власниками закладів визначено та подано на нагородження грамотами директора департаменту економічної політики та президента Гільдії рестораторів м. Львова рекордну кількість заявок - 115 кандидатур кращих кельнерів, а це найбільша кількість нагороджуваних за останні роки! Із такої активності учасників заходу можна зробити висновок, що свято набуває все більше і більше популярності.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.