Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Правоохоронні органи

Понеділок, 14 травня 2012, 18:12

Прокуратура порушила кримінальну справу за фактом незаконної вирубки лісів у Старосамбірському лісництві

Прокуратурою Старосамбірського району Львівської області порушено кримінальну справу відносно посадової особи ДП «Старосамбірське лісомисливське господарство», який допустив службову недбалість, внаслідок чого було вирубано 79 дерев, чим завдано збитків державі на суму 224 тис. грн. Про це повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.

Через те, що лісник не проводив перевірки стану охорони лісу в закріплених кварталах, не вживав заходів до попередження та припинення незаконних рубок, не складав акти про вчинення лісопорушень, не виявляв та не притягав винних осіб до адміністративної відповідальності невідомим особам вдалось незаконно вирубати 79 дерев породи ялиця, сосна, ялина та граб загальною кубомасою 71 куб.м. Внаслідок службової недбалості вказаної особи лісовому господарству спричинено шкоду в сумі понад 224 тис. грн., - сказано у повідомленні.

За таких обставин, 11 травня 2012 року стосовно вказаного посадовця прокурором району порушено кримінальну справу за ч.2 ст.367 КК України (службова недбалість, що спричинило тяжкі наслідки) .

Прокуратурою Старосамбірського району впродовж поточного року вже порушено три аналогічних кримінальних справи.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.