Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Міжнародна політика

ukr.obozrevatel.com

Вівторок, 21 травня 2013, 18:17

У МЗС радять утриматися від поїздок до 11 країн світу

Міністерство закордонних справ України рекомендує громадянам утриматися від поїздок до Пакистану у зв'язку із загостренням ситуації з безпекою в цій країні.

 

«МЗС України рекомендує громадянам України на даний момент утриматися від поїздок в ісламську республіку Пакистан у зв'язку із загостренням ситуації з безпекою в цій країні і зростанням загрози здійснення терактів», - повідомив в.о. директора департаменту інформаційної політики МЗС Євген Перебийніс.

Він додав, що громадянам України, які перебувають у Пакистані, слід утриматися від відвідування місць масового скупчення людей і популярних серед іноземців об'єктів.

Крім того, в МЗС нагадують про рекомендації утриматися від поїздок до Саудівської Аравії у зв'язку з поширенням вірусу атипової пневмонії, а в разі знаходження на території цієї країни, намагатися не відвідувати місця, де були зафіксовані випадки цього захворювання.

У МЗС зазначають, що на сьогоднішній день залишаються актуальними рекомендації до громадян України утриматися від поїздок в окремі міста Єгипту, Лівії, в Ірак, Еритрею, Алжир, ЦАР, Малі та Гвінейську республіку.

За матеріалами: Інтерфакс-Україна

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.