Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Спорт

photopolygon.com

Середа, 22 травня 2013, 14:48

Львівські фехтувальниці здобули "срібло" на етапі Кубка світу

Львівські шпажистки Ксенія Пантєлєва, Анастасія Івченко та Анфіса Почкалова, виступаючи у складі збірної команди України з фехтування, вибороли срібні командні нагороди на етапі Кубка світу, що відбувся 19 травня в Ріо-де-Жанейро.

 

Про це повідомила заступник начальника управління з питань фізичної культури та спорту Львівської ОДА Оксана Вацеба, передає прес-служба ЛОДА.

У чвертьфіналі команда у складі: Анфіса Почкалова (Львів), Олена Кривицька (Київ), Ксенія Пантелеєва (Львів) та Анастасія Івченко (Львів) одним уколом обіграла віце-лідерів світового рейтингу – збірну команду Російської Федерації (39:38), у півфіналі здобули перемогу над румунками (38:36), а вже у фіналі поступилися збірній Китаю (36:45).

Лідер збірної Олімпійська чемпіонка львів’янка Яна Шемякіна, яка зараз перебуває на відновлювальному періоді підготовки, участі у цих змаганнях не брала.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.