Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська міськрада

uastudent.com

Вівторок, 15 травня 2012, 10:08

Дні Італії розпочнуться у Львові із 25 травня

Торгово-промислова палата Італії в Україні організовує проект Дні Італії у Львові. Про це повідомляє прес-служба Львівської міськради.

В основі цього проекту є виставка сучасних італійських художників – «Кольорові послання з Італії».

Упродовж двох днів, із 25 по 27 травня, у Львові відбудеться виставка по вул. Стефаника, 3, у приміщенні Львівської національної галереї мистецтв. Разом з естетичним задоволенням, гості свята можуть також насолодитись запашною італійською кавою Lavazza. На гостей свята чекає ще один сюрприз – різноманітні коктейлі з додаванням своєрідного символу Італії – Martini, якими пригощатимуть всіх охочих.

Другий етап Днів Італії в Україні проходитиме в Києві, в Центральному домі художника. Він триватиме із 29 травня до 3 червня. Там, крім експозиції італійських художників, організатори події запланували проведення навчальних семінарів , керованих головними спонсорами заходу – «Лавацци», «Барілли» та «Мартіні».

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.