Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Культура

tneu.edu.ua

П'ятниця, 24 травня 2013, 14:56

Ігор Калинець та Богдан Стельмах займатимуться популяризацією української книжки на Львівщині

Поети Ігор Калинець та Богдан Стельмах увійдуть до нового складу експертної ради з підтримки українського книговидання на Львівщині у 2013 році.

Їхні кандидатури сьогодні, 24 травня, на своєму засіданні затвердила постійна комісія з питань культур,  історико-культурної спадщини, духовного відродження та засобів масової інформації Львівської облради, інформує кореспондент Варіантів.

Окрім Калинця та Стельмаха, депутати комісії запропонували включити до складу експертної ради Анастасію Левкову (арт-менеджер львівської «Книгарні Є»), члена Спілки журналістів України Юрія Кривого, депутата Львівської облради, професора кафедри ІТМ Львівської національної академії мистецтв Ярослава Кравченка та кандидата історичних наук УКУ Олега Турія.

Всього ж до складу експертної ради входитиме 19 осіб, кандидатури решту 13-ти осіб визначатиме департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Львівської ОДА.

Експертна рада займатиметься визначенням переліку літератури, яка буде закуплена на кошти обласного бюджету – цього річ на це передбачено 900 тис. грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.