Роман Кошла,  24 травня 2013

Варіанти на вікенд

Весна це весна і нічого тут не вдієш. За вікном дощить, холодно і це чудова нагода для домашнього дозвілля чи байдикування у затишних місцях нашого міста, а редакція Варіантів як завжди тримає Вас у курсі подій.

Так вже історично повелося, що кожного разу все розпочинається із огляду кіно новинок котрі варто переглянути, але цими вихідними стрічки, що йдуть в прокаті такі ж сумні, як і погода за вікном.

Можливо, варто лише нагадати про такі фільми як Залізна людина-3, Форсаж-6 та Великий Гетсбі, котрі справді радимо переглянути.

Останній варто переглянути заради чудового саундтреку та Америки 20-х років.

Музичні варіанти

Цими вихідними варто відвідати концерт Марії Бурмаки, котра представить нову концертну програму  із серії клубних концертів містами України. У межах концерту звучатимуть такі пісні як «Не забувається любов», «Прочитай мої слова по губах» та інші.

Також у рок-пабі «Gas-Station» цими вихідними пройде концерт нового музичного проекту «Luiku» від фронт мена гурту Dazle Dreams. За його словами він зібрав багато цікавого та рідкісного етно-матеріалу який було вирішено показати прихильникам.

В рамках днів Кракова у Львові у арт-кав’ярні «Квартира, 35» пройде концерт гурту Tomek Grochot Electric Machine. Плід їх музичної фантазії складно описувати словами, а декому навіть зрозуміти.

Театральні варіанти

Вистава "Оскар..." пройде у Першому українському театрі для дітей та юнацтва.

«Дорогий Боже,  мене звуть Оскар, мені десять років, я живу в лікарні через рак і ніколи не звертався до тебе, бо навіть не вірю, що ти існуєш». Вистава котра справді варта уваги та піднімає на поверхню досить побутові та прості питання котрі дуже часто залишаються без відповіді.

У тому ж таки театрі також пройде вистава «Дикі лебеді», що була створена на основі казки датчанина Ганса Крістіана Андерсена. Ця романтична історія дівчини Елізи, яка рятує своїх братів від чаклунства, даючи обітницю мовчання, і до кінця залишається вірною їй, жертвуючи собою заради щастя найдорожчих людей.

Дещо інше

Цими вихідними у Львові вперше відбудеться 14-й Київський міжнародний фестиваль реклами. Так, саме тієї реклами, що так часто нам заважає переглядати улюблене кіно і навіть ролики на Ютубі. Наше місто гостинно зустріне видатних представників рекламного бізнесу, а сам фестиваль – це визначна подія для провідних рекламних агенцій СНД і навіть Європи. Програма заходу тут.

Якщо ж реклама Вам остогидла, то Всеукраїнський Велодень 2013 саме для вас. Цьогорічний Всеукраїнський велодень у Львові включає в себе ряд заходів для підримки велоруху в місті. Наймасштабніший із них – це велопробіг вулицями міста.

Також до тематики велоспорту радимо взяти участь у ВЕЛОквесті 2013. Біля Монументу Слави, також відбудеться Адреналін байкер шоу. А для тих кому адреналіну зовсім мало цими вихідними на перехресті вулиць Стрийська-Наукова пройде кубок Львова із драг-рейсингу.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.