олександр ковальчук,  27 травня 2013

Невмируща пісня України

Пісенні таланти України настільки глобальні та безсмертні, що будуть стояти на варті рідної неньки-країни до спокону віків.

Останнє, що буде бачити та чути планета Земля у своїх апокаліптичних агоніях – буде ангельським хором української пісні. І ця пісня – не вмре, не загине.

Українська пісня – це вічне джерело завзяття і труда. Джерело натхнення та щастя. Українська пісня – це незнищенний жодними відомими засобами вірус.

Українська пісня – це українська мрія. Українська пісня – це українська ідея. І жодні дзідзі не зазіхнуть на усе її багатство своєю одноманітною творчістю.

Автентика аж пре з надр Вкраїни-Русі. Народна творчість невпинними темпами і ритмами з'являється на безкрайніх горизонтах інтернету.

І новим народним хітом України стає трек співачки Катрін "Привіт Америка" на слова та музику Назарія Павлеси. Львівські поцілунки сакральної мрії Америки ще ніколи не сягали такого розмаху думки та тіла.

Для фанатської підтримки співачки Катрін у її сміливих починаннях у Львові та героїчних кінчаннях в Америках закликається ціле суголосся хітових українських виконавців.

В авангардах цього легіону крутих виконавців стремить у патріотичну вись анонімний патріотичний патріот зі своєю "Одою Тягнибоку".

А також священиче тріо Новий час з антиалкогольним закликом "Не пиймо, браття!"

За ними суперменить вічномолодий Петро Щур зі своїм безсмертним хітом про "Мамину світлицю".

Слідами Петра Щура намагається потрапити у вічність і цей вінницький співак.

І дещо плентається у хвості зірковості Петра Щура нещодавній народний бабульковий хіт "Лисапед мой, лисапед".

Після такої вибухової паузи слово надається мукачівському реперу Йовжі з його переконливим треком "Се Мукачево дєтка".

Від таких проявів закарпатської маскулінності варто перейти і до вшанування співочими голосами представниць слабкої статті.

Саме для їх неосяжних потреб і звучить цей фантастично винахідливий трек "Накрутили кучері дівчата".

Ще раз продовжують хіп-хоповий батл підпільники Gay-bit зі своїм ютубівським хітом "Купи мені щось".

І дівчачий варіант хіп-хопового батлу дівчачий бенд Прикольні з треком "Пока проблемам".

Не оминає народна творчість й життя української естради і саме для представників цієї шляхти звучить попурі "Привіт. Я Микола Зібров!"

Свій неоціненний внесок у боротьбу з клятими окупантами і загарбниками неньки-України вносять і хлопці з колективу На відміну від з треком "Продались Москалям".

І на останок, живе свідчення виходу української пісні у далекий космос, де вона й віщає усім інопланетним істотам свою істотну силу та потенціал.

+ два бонуси-свідчення сили вкраїнської духу

та генацвальський хор грузинів у Борисполі

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.