Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Во "Свобода"

proosbb.info

Вівторок, 28 травня 2013, 14:36

"Свободівці" у Львівській міськраді вимагають перенести звіт Садового

Фракція Всеукраїнського об'єднання "Свобода" у Львівській міській раді вимагатиме перенесення розгляду питання "Про звіт про роботу виконавчих органів влади за 2012 рік" на пленарному засіданні 30 травня 2013 року", оскільки депутатський корпус не мав достатньо часу для ознайомлення з документом.

 

Про це 28 травня 2013 року заявив голова фракції ВО "Свобода" у міськраді Маркіян Лопачак.

За словами свободівця, депутати отримали текст звіту лише в понеділок 27 травня. Саме ж питання "Про звіт про роботу виконавчих органів влади за 2012 року" на пленарному засіданні 30 травня 2013 року" з'явилося в порядку денному, без обговорення на колегії.

"Я чітко усвідомлюю мотиви Андрія Садового – його цікавить лише звіт "для галочки". Водночас така позиція суперечить нашим принципам. Офіційно заявляю, що питання про звіт міського голови буде розглянуто лише тоді, коли депутатський корпус його належно опрацює. Міські чиновники повинні зрозуміти: ми – не статисти, ми – репрезентанти думки громади, які дадуть належну оцінку роботі виконавчих органів влади, як ми це зробили минулоріч, визнавши роботу Андрія Садового 2011 року незадовільною. Критики наші чиновники категорично не сприймають, а це – неправильно, бо без критики немає поступу", – заявив Маркіян Лопачак.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.