Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

Середа, 29 травня 2013, 13:07

У Львові вишикувалася черга за франшизами

27 травня у конференц-залі готелю «Південний» відбувся наймасштабніший франчайзингових захід, який коли-небудь проводили у Львові – конференція «Франчайзингові можливості власного бізнесу».

 

Про це повідомляє прес-центр ТВК "Південний".

Захід викликав значне зацікавлення як серед франчайзерів, так і серед потенційних франчайзі, львівських підприємців. Під час деяких доповідей люди слухали доповідачів стоячи. За оцінками організаторів конференції (ТВК «Південний», журнал «Власний бізнес» і портал франшиз Vlasbiz.net) захід відвідало близько 200 львівських підприємців. Це свідчить про значний потенціал львівського регіону для розвитку франчайзингу і велику зацікавленість якісними франшизами серед львівського бізнесу.

Серед доповідачів конференції були провідні експерти ринку франчайзингу в Україні – Андрій Кривонос, голова директорату Асоціації франчайзингу України, та Олександр Ногачевський, віце-президент Федерації франчайзингу України. В основній частині конференції відбулися презентації франшиз, що розглядають Львів, як перспективне місто для ведення бізнесу, і активно шукають регіональних партнерів.

Зокрема, на конференції були представлені франшизи магазинів одягу «Mexx» та «Mango», джинсового одягу «Garcia», магазинів жіночого одягу «Петро Сорока», магазинів взуття «Ti Amo», магазинів одягу «Helen-A», кінотеатрів «Жовтень», виномаркетів «Поляна», магазинів розвиваючих іграшок «Маленький Сократ», кафе «Baskin Robbins» та інших.

У перервах між доповідями відвідувачі конференції мали змогу поспілкуватись із доповідачами у неформальній обстановці, тому деякі франчайзери розпочинали власні доповіді зі слів, що вони ще перед виступом змогли знайти на цій конференції корисні контакти і вже задоволені приїздом до Львова.

За словами організаторів конференції, цей захід був лише першим кроком, і вже восени у Львові відбудеться масштабніший захід – виставка «Власний бізнес + франчайзинг експо».

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.