Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Фінанси

foup.ru

Середа, 29 травня 2013, 13:32

Черговики МВС не отримають квартир цьогоріч через бюджет

Вчора, на засіданні Громадської ради при Головному управлінні МВС України у Львівській області генерал-майор міліції Олександр Рудяк повідомив, що працівники та ветерани правоохоронного відомства не отримають житла, тому що це непередбачено бюджетом на 2013 рік.

Про це Варіантам повідомила прес-служба МВС у Львівській області

На засіданні зачитали вернення ветерана міліції Цип'ящука А.Є. щодо неотримання житла ветеранами Львівського міського управління міліції. Заявник просив представників громадськості вивчити ситуацію щодо видачі працівникам та ветеранам органів внутрішніх справ міста Львова та Львівської області житла, а також сприяти їм у вирішенні цієї проблеми.

Натомість генерал-майор міліції Олександр Рудяк роз'яснив ситуацію щодо надання житла працівникам та ветеранам правоохоронного відомства. За словами очільника обласної міліції, будівництво і видача квартир можливі лише за наявності бюджетних асигнувань. А, оскільки ані минулого, ні цього року коштів у Головному фінансовому документі країни не передбачено на цю мету, тому і не має можливості «рухатися» чергою за отриманням житла.   

«Лише за погодженням Міністра внутрішніх справ України Віталія Захарченка у Львівській області були укладені інвестиційні угоди, на підставі яких працівникам міліції були надані службові помешкання.

Частину з цих квартир, а це близько 50%, було надано у розпорядження органам і підрозділам міліції Львівської області за умов наявності в них рішень загальних зборів щодо обрання черговиків-кандидатів на отримання житла», - зазначив генерал Рудяк.

Відтак, представники Громадської ради вирішили звернутися з відповідними листами до голів Львівської обласної державної адміністрації, Львівської обласної ради, міського голови Львова та Громадської ради при МВС України з метою сприяння вирішення цієї проблеми.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.