Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

ТЕК

i1.poltava.pl.ua

Вівторок, 15 травня 2012, 12:34

Частина львів'ян залишилась без світла внаслідок крадіжки у діючій трансформаторній підстанції

У Львові в суботу, 12 травня, мешканці вулиць Залізничної, Міхновських, Головацького, Одеської, Ярослава Мудрого та прилеглих до них вулиць залишились на понад дві години без світла. Про це повідомили у Відділі корпоративних зв'язків ПАТ «Львівобленерго».

Зловмисники спиляли металеві двері в діючій трансформаторній підстанції №285 і вкрали металеве покриття кабельних каналів та самі двері.

За фактом крадіжки ПАТ «Львівобленерго» звернулось із офіційною заявою до райвідділу міліції.

Випадки крадіжок енергомайна зафіксовані не лише на Львівщині, але й в різних регіонах України. Це питання вимагає вирішення на державному рівні.

«Доки існують пункти прийому металобрухту, доти і будуть випадки крадіжок», – йдеться у повідомленні.

ПАТ «Львівобленерго» звертається до всіх мешканців Львова та Львівської області з проханням замислитись над наслідками розкрадання енергомайна. По перше, це загроза життю та здоров'ю людей, а по друге – кожна крадіжка несе за собою матеріальні збитки не тільки енергопостачальній компанії, але й кожному мешканцю Львівщини.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.