Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Фінанси

oksanavasilenko.blogspot.com

Четвер, 30 травня 2013, 13:47

Станом на вчора Держказначейство не виплатило Львову понад 11 млн грн

Сьогодні на сесії міської Ради голова бюджетної комісіії Яромир Самагальський повідомив, що Держказначейство не виконало платіжних доручень розпорядників та одержувачів коштів міського бюджету Львова на суму 11, 790 млн грн. Відтак Самагальський висловив стурбованість невиплатами державного казначейства.

 

Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

Через затримки у Казначействі не виплачують заробітну плату за три місяці робітникам ЛКП «Львівавтодор», а також ШРП не мають коштів на придбання пального та виплату заробітної плати для забезпечення санітарної очистки міста.

«Це не критична, це надзвичайно критична ситуація, тому що заблоковані процеси по ремонту доріг, заблокована нормальна видача заробітною платні працівникам комунальниз підриємств. Такої скрутної ситуації за часів незалєної України ще не було», - прокоментував міський голова Андрій Садовий.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.